Сковорідки
Сковорода — один з основних видів посуду на кухні. У них можна смажити, тушкувати, тушкувати, готувати крупи і макарони, соуси і підливи, гарніри і основні блюда. Сковороди відрізняються за матеріалом виготовлення (чавунні, алюмінієві, мідні, зі сталі), а також за типом покриття (найпоширеніші — тефлонові і з керамічним покриттям).
Чавунні сковорідки з нержавіючої сталі і алюмінієві
Головна особливість чавунних сковорідок — вони рівномірно нагріваються і дуже повільно остигають. Таким чином вони чудово підходять для продуктів, які потребують тривалого готування, гасіння. Продукти в ній нудяться як у печі. Крім того, при використанні на поверхні чавунної сковорідки утворюється природна плівка, яка виступає як антипригарне покриття. Саме тому продукти не прилипають. Головний недолік таких сковорідок — вага і крихкість, їх не можна упускати, інакше метал може тріснути.
Сковороди з нержавіючої сталі відносяться до професійної посуді. Вони швидко нагріваються і остигають тривалий час. Відмінно підходять для гасіння, томління і швидкого обсмажування. Сковорідки з сталі мають значно меншу вагу, ніж чавунні аналоги.
Алюмінієві сковороди відрізняються мінімальною вагою. Тонкі алюмінієві сковорідки часто використовують для смаження млинців. Для приготування м'яса товщина металу повинна бути не менше 5 мм
Сковорідки з керамічним покриттям, тефлонові
Сковороди з тефлоновим покриттям відносяться до антипригарним. На них легко обсмажувати м'ясо, рибу, овочі, при цьому вони не пригорають. Такі сковороди не можна мити грубою щіткою, а їжу заважати/перевертати і накладати тільки пластикової або керамічної лопаткою. Тефлонові сковорідки — ідеальний варіант для домашнього використання.
Керамічне покриття вважається одним з найбільш сучасним. Його головна перевага — стійкість до високих температур (до 450 градусів). Керамічне покриття рівномірно прогрівається і повільно остигає.
У каталозі нашого магазину представлені спеціалізовані сковороди для будинку і закладів HoReCa: гриль-сковорода для млинців, порційні, жаровки, ВОК.
- 1 863,71 ₴В наявності!FW:343250
- 1 694,60 ₴В наявності!Хенди_627600
- Сковорода алюмінієва для млинців з антипригарним покриттям Platinum (d-292/255 мм, h-17 мм), Stalgas1 511,40 ₴В наявності!АК_530-032301
- 1 410,20 ₴В наявності!АК_530-035281
- 1 679,70 ₴В наявності!АК_530-035321
- 1 215,50 ₴В наявності!АК_530-035240
- 276,19 ₴В наявності!Хенди_564547
- 313,75 ₴В наявності!P:02032
- 375 ₴В наявності!P:02042
- 475 ₴В наявності!P:02062
Вибір каструль для професійної кухні залежить від вибору, включаючи кілька видів кухні, тип підходящих страв та індивідуальні переваги кухаря. Ось кілька факторів, на які слід звернути увагу при виборі пан -кухню:
- Матеріал символів: Матеріал, з якого виготовляється каструля, демонструє її якість та характеристики. Деякі з найпоширеніших матеріалів каструль для професійної кухні включають нержавіючу сталь, чавун, алюміній та мідь. Кожен матеріал має свої переваги та можливості, тому вибір залежить від уподобань кухаря та типу підготовлених страв.
- Розмір: Розмір каструлі важливий при виборі для професійної кухні, оскільки кухару потрібно буде приготувати великі обсяги страв. Часто використовують каструлі з діаметром від 25 до 30 см.