Ручні пили для м'яса та кісток кухонні
На відміну від леза звичайної ножівки, яке розщеплює кістки та викликає рвані порізи, пили для м'яса мають ширші та глибші зубці, які плавно прорізають м'ясо та кістки. Наші ручні пили для м'яса розрізають ваші найпопулярніші інгредієнти, щоб ви могли порціонувати їх ідеального розміру. Легко наріжте яловичину, свинину та інші продукти за допомогою пилки, розмір якої найкраще відповідає потребам вашої м'ясної лавки. Крім того, всі пилки, які ми носимо із собою, мають тригерний замок для підтримання натягу леза, і замок можна зняти, щоб замінити лезо, коли прийде час заміни.
Ви можете знайти ручні пили для м'яса з лезами з дрібними зубцями, які полегшують різання та мінімізують розриви, розриви та пластівці під час роботи. Щоб розрізати кістку, візьміться за ергономічну ручку ручної пили для м'яса та робіть рухи вперед-назад. Вибирайте леза з нікельованим покриттям для довговічності або ручні пилки для кісток із неіржавкої сталі, які зберігають гостроту та міцність у разі постійного використання. Найкраще те, що їхні ергономічні ручки полегшують перенесення і використання цих пил.
Обов'язковий інструмент для м'ясників або ресторанів, які переробляють власне м'ясо, кісткові пили розроблені з зубами, які легко розрізають м'ясо та кістки, не забиваючись і не викликаючи осколків кісток. За допомогою кістковорізної пили ви можете акуратно нарізати м'ясо та приготувати його рівномірно. Ви також можете використовувати ручні обробні пили для збирання важливих інгредієнтів для супів і тушкованих страв, як-от кабачки, з мінімальними втратами продукту. З таким діапазоном використання цих простих інструментів ви можете бути впевнені, що ваш бізнес завжди готовий зі свіжим запасом м'яса, незалежно від того, чи керуєте ви м'якою лавкою, гастрономом, чи продуктовим магазином. Щоб дізнатися, які додаткові продукти можна використовувати з пилками, ознайомтеся з нашими ножами для оброблення м'яса, обробними ножами и автоматичними пилками для м'яса .