-10%Сковорода (порційна) чавунна.
- В наявності
- Код: !P:162616E
444,40 ₴
399,96 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (97) 988-07-70Киевстар
Виробник: Біол (Україна)
Матеріал ручки: Чавунна
Сумісність плит: Газ, Склокераміка, Електро, Галоген, Індукція, Всі види плит
Матеріал: Чавун
Мити в посудомийці: не Можна
Колір: Чорний
Тип кріплення ручки: Цільні з корпусом
Форма: Прямокутна
Кришка: Немає в комплекті
Антипригарне покриття: Немає
Чавунна порційна сковорідка.
Розмір: 130×250 мм
Розмір дна: 94×214 мм
Висота: 29 мм
Вага: 1.1 кг
Підготовка перед використанням:
Перший етап – звільнення від технічного масла, залишків виробництва.
Зніміть всі етикетки, бирки вимийте посуд теплою водою з губкою. Витріть насухо паперовим рушником.
Другий етап – прокалювання, прибираємо захисний шар посуду, яким її покрив виробник для зберігання перед продажем.
В залежності від ємності посуду, якщо потрібно прожарити сковороду, то прожарюємо на плиті, якщо гусятницю або каструлю, то в духовці.
Поставте посуд на вогонь (трохи більше середнього, але і не найбільший), через деякий час ви побачите білий дим, увімкніть витяжку. Коли посуд перестане диміти, це означає, що захисний шар вигорів, і ви можете приступати до наступного етапу підготовки.
Третій етап – прокалювання з сіллю.
Гарячий посуд залийте холодною водою і ретельно вимийте губкою без миючих засобів.
Поставте посуд на вогонь. Зачекайте, поки вона не підсохне і нагріється, насипте багато солі і залиште прожарюватися мінімум на 1 годину, на маленькому вогні, періодично помішуючи. Сіль повинна змінити свій колір на світло-коричневий.
Четвертий етап – підготовка до використання.
Зсипати сіль з посуду, вимити губкою, поставити знову на вогонь, добре підігріти.
Змастити рафінованою олією, дати вбратися, потім прибрати залишки масла паперовою серветкою.
Ваша посуд готова до експлуатації!
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Біол |
| Країна виробник | Україна |
| Матеріал | Чавун |
- Ціна: 399,96 ₴
