
Каструля Біол з кришкою та литими ручками 3 л, 20х13,5 см. чавунна чорна (0203)
- Немає в наявності
- Код: !P:0203
2 101,74 ₴
- +380 (97) 988-07-70Киевстар
Чавунний посуд – це ідеальний посуд, на думку професійних кухарів, для приготування м'яса і зовсім не важливо: смажимо або тушкуємо. компромісу немає, тільки чавун завдяки низькій теплопровідності матеріалу, можна дуже довго готувати страви на малому вогні, каструля буде повільно нагріватися і також повільно остигати, дозволяючи стравам не горіти, а гаситься найголовніше. вага, це відмінна особливість чавунного посуду, одного разу взявши в руку, ви назавжди запам'ятаєте, скільки дійсно має важити гарна каструля, орудуючи на своїй кухні і складаючи черговий кулінарний шедевр, можна не турбуватися про те, що рідний посуд вигнеться або протреться в самому несподіваному місці і з нею, як не прикро, доведеться попрощатися, чим довше ми готуємо на чавунному посуді, тим смачнішими виходять наші страви.
Підготовка перед використанням:
Перший етап– звільнення від технічної олії, залишків виробництва.
Зніміть усі етикетки та бирки вимийте посуд теплою водою з губкою. Витріть насухо паперовим рушником.
Другий етап – прокалювання, прибираємо захисний шар посуду, яким його покрив виробник для зберігання перед продажем.
Залежно від ємності посуду, якщо потрібно прожарити сковороду, то прожарюємо на плиті, якщо гусятницю чи каструлю, то в духовці.
Поставте посуд на вогонь (трохи більше середнього, але й не найбільший), через деякий час ви побачите білий дим, увімкніть витяжку. Коли посуд перестане диміти, це означає, що захисний шар вигорів, і ви можете приступати до наступного етапу підготовки.
Третій етап – прокалювання із сіллю.
Гарячий посуд залийте холодною водою і ретельно вимийте губкою без миючих засобів.
Поставте посуд на вогонь. Зачекайте, поки вона підсохне і нагріється, насипте багато солі і залиште прожарюватися мінімум на 1 годину, на маленькому вогні, періодично помішуючи. Сіль повинна змінити свій колір на світло-коричневий.
Четвертий етап – підготовка до використання.
Зсипати сіль з посуду, вимити губкою, поставити знову на вогонь, добре підігріти.
Змастити рафінованим маслом, дати вбратися, потім прибрати залишки олії паперовою серветкою.
Ваш посуд готовий до експлуатації!
Потрібна консультація? Напишіть нам:
Основні | |
---|---|
Виробник | Біол |
Країна виробник | Туреччина |
Висота каструлі без кришки | 13.5 см |
Кришка | жаростійке скло |
Матеріал | Чавун |
Тип | Каструля |
Колір | Чорний |
Додаткові характеристики | |
Вага | 3.9 кг |
Діаметр під кришку | 20 см |
Використання в духовці | Так |
- Ціна: 2 101,74 ₴